Monday, May 12, 2008, 9:12 PM

back to posting again.
that elaine larrhs ask me to do the quiz.

1)At what age do you wish to be married?
ans:24 or 25?

2)If you were to be stranded on a deserted island, who are the 3 buddies you'd take and why?
ans:junhao-because he is my darl. life will pass easlier with him ;)
elaine-she is a real chatter box! i won't be bored with her around.
my sister-she is a great survivor!

3)Where is the place that you want to go the most?
ans:england, USA and japan

4)If you can have 1 dream come true, what would it be?
ans:for him to let her go and be with him forevers.

5)Do you believe you can survive without money?
ans:hmm..maybe bahs. at least got him to love me is enough :)

6)What are you afraid to lose most?
ans:myself

7)If you win $1 Million, what would you do?
ans: i will probably buy a hundred over thousand cello and keep the rest for further studies.

8)If you meet someone that you love, would you confess to him/her?
ans:i'm already with him.

9)List out 3 good points of the person who tagged you.
ans-cute,friendly and pleasant.

10)What is your dream GIRL/BOY?
ans:caring, romantic and cute

11)What kind of person do you hate the most?
ans:hypocrite,backstabbers,acting innocent/cute.

12)If you are given the chance to go back to the past and make a difference, will you?
ans:yes. i will.

13)Unconditional Love, what does it means to you?
ans: don't ask anything in return.

14)Any wisdom to share with your readers?
ans:guys are irresponsible freak.

15)If there's ever a war(or things that are similar) happening in your place, are you going to move to a safer place or fight?
ans:hmm..move to somewhere safe. i still want to live to 100.

16)If you have the chance, which part of your character you would like to change?
ans:not to be soft hearted.

17)Who is the person that you can share all your problems with?
ans:sister and mates

18)What's your weakest point?
ans:narrow minded

19)Think of the person who tagged you to do this quiz. What song do you relate him or her?
ans:erhs.i don't know.

20)What is the one thing you regret most?
ans: sorry. can't say.hees.

21)Name people who you want them to do this question.
ans:my beloved

hees.finally finish the quiz.

hmm..
just finish my last paper yesterday.
food and nutrition.
quite easy bahs.
finish it in one hr...
:))
skool is reopening tomorrow.
getting back the papers i guess.
wish me good luck
;)
intend to make the cookies for him today cus he said he like it.
but now i don't know if i still want to make it for him.
craps :x
lols...
aiya just don't know what to post lers.
stop here.

:)))))